Tt Entertainment
Thea Lovise Tangvik
97 61 79 50
thea@ttentertainment.no
Ljåmovegen 2 P
7320 Fannrem
Orgnr: 897794292

Facebook
Kontakt
Navnet mitt er Thea Lovise Tangvik, født i 1985, oppvokst i Agdenes Kommune. Jeg er datter av  trommisen til Kåre & the Hitmakers, Trond Tangvik, og har derfor hatt musikken med meg i hele mitt liv. Mitt valg ble også å gå 3 år med musikk, dans og drama på Orkdal Videregående Skole. Personlig har jeg alltid hatt en stor kjærlighet for countrymusikken, men har også blitt mer og mer glad i rock´n`roll og annet!


Med god musikkinspirasjon av farfar, tante, min far og mor gjennom hele livet, falt det seg naturlig at dette skulle være noe jeg kunne holde på med i jobbsammenheng.

Desember 2011 ble tanken gjort om til handling, og jeg startet opp ett enkeltmannsforetak, Tt entertainment. Det ble en skikkelig pangstart og iløpet av kort tid hadde jeg tre solgte jobber og der stoppet det ikke. Jeg har alltid vært en utadvendt jente, og har ett ganske stort nettverk, noe jeg benyttet meg av , og innen dette nettverket solgte jeg mine 30 første jobber. Og det var kun det nettverket jeg ALLEREDE hadde.

Mye av tanken bak, mitt ønske med dette, var at jeg ønsket å gi alle de musikerene som hadde spilt i sine kjellerstuer, bak lukkede dører, få en sjanse som ikke var så enkel å få innen dette store markedet.  Nettopp det å komme seg ut og frem, bli hørt.

Jeg har fått med meg både trubadurer, duoer, trioer og små band i mitt team, og er VELDIG stolte av hver og en av de.

Siden musikken er en så stor del av livet mitt ,og noe jeg brenner for,  er dette min drømmejobb. Og noe jeg ønsker å holde på med så lenge den flammen brenner og det finnes flinke musikere der ute som trenger meg.

”Sammen gjør vi hverandre gode!”


Ønsker her tilslutt og gi litt ros til de som har hjulpet meg dit jeg er nå.

Ship of fools for mye oppmuntring og god opplæring.

Snakkis Advertising, Miriam og Linn Mari, for navn, logo og markedsføringshjelp. Og selvfølgelig Even Langmo, for hjelpen med denne hjemmesiden.

Foreldrene mine, tante Mari, og farfar for at de har gitt meg så mye med musikken opp igjennom årene, all den inspirasjonen.

Sist, men ikke minst, alle mine flinke musikere som stoler på meg og som lar meg hjelpe.


Takk for at dere har tro på meg og Tt entertainment!


Mvh
Thea Lovise Tangvik
Ttentertainment
thea@ttentertainment.no
Ljåmovegen 2P 
7230 Fannrem
Tlf: 97617950